چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۷

برگزاری کلاس زبان در کتابخانه روستای میان آبه نهاوند

008

کلاس آموزش زبان با هدف غنی‌سازی اوقات فراغت و تقویت مهارت‌های زبانی کودکان و نوجوانان ۷ تا ۱۴ سال، در ایام تابستان در کتابخانه عمومی مراد همتی روستای میان‌آبه شهرستان نهاوند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان، زهره متقی؛ مسئول کتابخانه مراد همتی روستای میان آبه از توابع شهرستان نهاوند، از برگزاری کلاس آموزش زبان در ایام تابستان در این کتابخانه خبر داد.

این کلاس‌ها با هدف غنی‌سازی اوقات فراغت اعضای جوان کتابخانه و با حضور کودکان و نوجوانان در رده‌های سنی ۷ تا ۱۴ سال برگزار می‌شود. تدریس این دوره‌ها بر عهده زینب شیرزاد؛ مربی این کلاس‌ها بوده و در سالن مطالعه کتابخانه مراد همتی برگزار می‌شود.

زهره متقی؛ مسئول کتابخانه، در این خصوص اظهار کرد: دوران کودکی، زمان طلایی برای یادگیری زبان‌های جدید محسوب می‌شود، چرا که کودکان در این سن با سرعت و سهولت بیشتری قادر به جذب و یادگیری مفاهیم نوین هستند.

برگزاری کلاس زبان در کتابخانه روستای میان آبه نهاوند

وی در ادامه با اشاره به اهداف برگزاری این دوره‌ها افزود: هدف از برگزاری این دوره‌های زبان‌آموزی در طرح غنی‌سازی اوقات فراغت، علاوه بر رشد مهارت‌های گوناگون و تقویت نشاط اجتماعی، ترویج فرهنگ کتابخوانی و ارتقای سطح فرهنگ عمومی است.

مسئول کتابخانه مراد همتی همچنین بر اهمیت حیاتی دوران کودکی در فرایند یادگیری زبان تأکید کرد و گفت: در این دوره حساس، مغز کودکان به بهترین شکل مهارت‌های زبانی را دریافت و توسعه می‌دهد که همین امر سبب می‌شود آن‌ها به‌راحتی و با سرعت بیشتری زبان‌ها را فرا بگیرند.

برگزاری کلاس زبان در کتابخانه روستای میان آبه نهاوند